Eipä tässä ole päässyt päivittelemään blogia, koska on edelleen tuo virusturva vähän heikossa kunnossa. Tästä huutia miehelle, no täytyy pyytää joku muu tekemään se, koska muuten se on kunnossa ehkä jouluna. Viimeistä viikkoa viedään eneilyssä, olen jo lisännyt ruokavalioon marjoja ja hedelmiä. Eli hiilareita tulee aika runsaasti. Kyllä jännittää, että lähteekö paino nousuun. Vielä ei ainakaan ole sen suuntaista tapahtunut.

Olo on todella paljon kevyempi, tänään jouduin laittamaan kihla- ja vihki sormuksen varikolle. Alkoivat olla sen verran löysät. Pelkään ,että tipahtavat vielä jonnekkin. Outo olo on kyllä kun on niitä pitänyt monta vuotta jatkuvasti. No toisaalta se on ihan positiivinen outo olo. Vaatteetkin pienentyneet mukavasti, sain vihdoin myös sopivat farkut. Ensiksi tilasin liian pienet, sitten otin yhden koon isomman, jotka olivat liian suuret. Lopulta siinä kävi niin, että tilasin numeroa pienemmät, kuin ne mitkä tilasin ensimmäisenä. Aika sekava juttu, tuntuu olevan farkuissa koot tosi paljon mallista kiinni. Pääasia on kuitenkin se, että nyt on sopivat housut, ei tarvitse kulkea verkkareissa. Siis ei verkkareissa mitään vikaa ole, mutta ei ne ihan joka paikkaan sovi. Koska myös kehittelen päässäni kaikenlaisia outoja ajatuksia. Niin mieleeni tuli, että ihmiset katsovat, että onpa läski nainen. Vielä verkkarit jalassa ei taida muunlaisia housuja saada. No kuten sanoin, niin tämä on omituisen mieleni tuotetta. Eihän sitä oikeasti voi tietää mitä ihmiset ajatteleva. Minulla on vain ollut aina tapana laittaa muiden ihmisten päähän omia ajatuksiani.

Kaipaan niin paljon oikeaa ruokaa, että millään kestäisi odottaa maanantaihin jolloin on ravitsemusterapeutti. Voi kun saisi leipää ajatelkaa, en ole kahteen kuukauteen syönyt leipää.  Tai oikeastaan mitään muutakaan ”oikeata” ruokaa. Pakko sanoa, että olen helvetin sinnikäs. Olen ehkä kerrankin elämässäni ylpeä itsestäni. Täytyy kuitenkin muistaa, että ei tämä homma tähän pääty. Nythän oikeastaan alkaa vaikein osuus. Sitä paitsi talomme alakerrassa on kepab ravintoa, ei kovin hyvä juttu ajatellen laihduttamista. Pitäisiköhän käydä sanomassa, että minulle ei saa missään nimessä myydä mitään. Vaikka kuinka ulvoisin ja vinkuisin. Ei tosin varmasti menisi läpi, koska sehän tietäisi niille tappiota. Varsinkin kun ajatellaan sitä, kuinka paljon aikaisemmin tuli kannettua sinne rahaa. Luulevat varmaan, että menettäisivät hyvät asiakkaat. Eivät vielä tiedä, että ovat jo menettäneet. Kaipa sieltä voi joskus jonkun pitsan hakea. Eihän tässä mitään totaalikieltäytyjiä olla.

Vaikeinta on varmasti pitää suklaan syönti kohtuudessa. Stockan hulluilla päivillä oli taas myynnissä, Belgialaisia suklaakonvehteja kohtuulliseen hintaan. Jos jotain rakastan niin niitä. En todellakaan ostanut niitä, koska en mitenkään olisi pystynyt syömään niitä maltillisesti. Hups vaan ja olisi koko rasia hävinnyt. Hyvä puoli tässä dieetissä on tällä hetkellä se, että ei paljon kauppojen elintarvikelakko haittaa. Tosin kaipa sitä miehet ja koiratkin tarvitsevat jotain syötävää.

Sorruin tänään taas fatzeriina suklaapatukkaan, siinä on  yli kaksisataa kaloria, no oli sitten pakko jättää muu ruoka vähän vähemmällä. Muuten olisi mennyt kalorit yli sallitun. Tiedetään ei kovin järkevää. Eihän tässä kuitenkaan ole pelkistä kaloreista kyse, vaan myös ruuan ravintosisältö on huomioitava.

Tälläistä tänään, neljä päivää on vielä selvittävä. Tuntuu vuodelta, yksin en uskalla kovin paljon ruveta ruokavalio muuttamaan.

Pusuja!