Eneilen nyt siis toista päivää, vaikka varsinaisesti tämä on ensimmäinen kunnon dieetti päivä. Tuntuu kuin tätä olisi jatkunut jo ikuisuus. Himoitsen nyt jo erinnäisi ruokia. Ah, ruisleipää ja juustoa, oikeastaan olisi kiva saada ihan mitä tahansa pureskeltavaa. Ateriat korvaavista pusseissa ei pahemmin ole mitään mitä voisi rouskuttaa. Porkkana olisi tässä tapauksessa hyvä, mutta kun en kertakaikkiaan siedä sitä. Oikeastaan vihaan kaikkia muitakin kasviksia varsinkin raakana. Olen siis lihansyöjä henkeen ja vereen. Terveelliseen elämään taitaa kyllä kuulua kasvikset. Puoli kiloa päivässä... ehkä pitää siis opetella syömään kasviksia. Vastaanotetaan siis kaikkia hyviä kasvisruoka reseptejä. Tietysti reseptien pitää olla mahdollisimman kevyitä, ei siis kerma ja rasva lorautuksia.

Miksi kaiken hyvän pitää olla epäterveellistä. Elämä olisi niin paljon helpompaa jos voisi syödä kermakakkuja ja olla lihoamatta. Tai miltä kuulostaisi dieetti jos saisi syödä loputtomiin suklaata, kakkuja, pullaa, makkaraa ja hampurilaisia. Jos joku tälläisen ihmedieetin keksii niin ilmottaudun kyllä vapaaehtoiseksi kokeilemaan.  

Jos ihan rehellisiä ollaan niin ei tämä ihan mitään hirveää kärsimystä ole. Vaikka jos miettii kalorimääriä niin ne ovat hurjan pieniä. Tänään olen syönyt yhteensä 250 kaloria, sairasta vai mitä? Toisaalta tämä dieetti on kuitenkin äärimmäisen yksinkertainen ja helppo toteuttaa. Ei tarvitse miettiä kuinka monta perunaa tai leipää voi syödä. On vain neljä jauhepussia ja siinä se. Eihän näin voi tietenkäään jatkaa loputtomiin jossain vaiheessa on väistämättä opeteltava hahmottamaan kalorimäärät ja annoskoot.

Kello lähenee päivällisaikaa tänään ruokalistalla on "Ruokaisa kana" Bon Apetit!