Kidutusta on tosiaan enää kaksi päivää jäljellä. Käytännössä siis huominen sunnuntai ja maanantaista kai osa? Eli siis oikeesti vain yksi päivä. Minullahan tunnetusti menee nuo päivät aika sekaisin. Tuskin sitä vielä ensi viikolla pääsee ihan täysin normaalisti syömään siis dieetti normaalisti. Ei varmasti kannata mitään kovin voimakkaita ruokia syödä, kuten ruisleipää tai no ehkä sitä aika pian kuitenkin. Halajan sitä kuin hullu puuroa!

 
Tänään maiston voileipäkinkkua ja se maistui niiiin hyvältä. Yleensä en ole pahemmin perustanut sen mausta. Kävin tässä sitten pitkin iltaa napsimassa aina siivun. On vaan niin ihanaa saada muista makuja kuin nutrifastin kolme vaihtoehtoa. Makuja taitaa olla enemmänkin, mutta ainakaan siinä apteekissa mistä, olen niitä ostanut ei ole kuin neljää vaihtoehtoa. Se yksi maku on metsämarja ja niinkuin varmasti olen aikaisemminkin kirjoittanut, se maistuu esanssilta ja hammastahnalta. Pitäisiköhän laittaa nutrifastille palautetta. Oikeammin Leirakselle, se taitaa olla virallinen valmistaja.
 
Tällä hetkellä kuuminta hottia ovat myös omenat. En olisi ikinä uskonut, että omena voi maistua niin hyvälle. Olen vähän kuin pieni lapsi, joka pikkuhiljaa saa maistaa uusia makuja. Tosin teen homman nopeutetussa tahdissa. Olen myös koko päivän selannut painonvartijoiden keittokirjoja jotka sain ja katsellut mitä kaikkia ruokia teen. Taidan ensi viikolla viihtyä hellan ääressä hyvin ahkerasti. Toivottavasti into säilyy jatkossakin. Nyt olen vielä vakaasti päättänyt, että käytän vain tuoreita vihanneksia ruokiini. Ehkä kuitenkin olisi hyvä ostaa muuta pussi pakaste vihanneksia. Ei se ruuanlaitto varmasti kuitenkaan joka päivä huvita. 
 
Olen myös päättänyt, että elämäntapa remonttiini kuuluu tupakoinnin lopetus. En todellakaan aio tehdä sitä nyt saman tien. Vaan sitten kun ruokavalion pitäminen sujuu ilman sen suurempia tuskailuja. Kaikki tietävät, että siitä ei tule mitään, jos koittaa muuttaa kaiken kerralla. Tarkoituksena on myös ruveta liikkumaan. Aluksi ajattelin toteuttaa sen hyötyliikunnan keinoin. Pistän polkupyörän kuntoon ja toteutan mahdollisimman suuren osan liikkumisesta sen kanssa. Hyvää hyötyliikuntaa on myös portaiden kävely. Asumme viidennessä kerroksessa. Ajattelin kyllä tehdä homman niin, että aluksi kävelen vaikka kolmanteen kerrokseen. Sitten kun se tuntuu hyvälle niin lisään loput kaksi kerrosta. Hiljaa hyvää tulee, varmasti hyvä ohje mihin vaan.
 
Olen myös päättänyt ostaa tehosekoittemin. Voin sitten tehdä ihania jogurtti, marja, hedelmäherkkuja. Tosin marjat ovat kyllä aivan must ihan vaan sellaisinaan. Söin tänään aamupalaksi mansikoita joiden joukossa oli hiukan vadelmia. Oli kyllä paras aamiainen ikinä. Otin nyt jo kaukaa viisaana, marjat pakkasesta jääkaappin sulamaan. Huomenna saa taas nauttia sitten marja-aamiaisen. Pistän joukkoon kyllä hiukan makeutusaineita, kun eivät ole kotimaisia marjoja. Ulkomaalaiset pakastemarjat ovat selvästi happamimpia kuin kotimaiset. Äidin pakastimen olen jo tyhjentänyt marjoista. Niitä söi hyvin ilman makeutus lisiä.
 
Voin myös aivan rehellisesti sanoa, että pitsaa tai muutakaan pikaruokaa ei tee mieli. No en ehkä enenkään ihan hirmuisesti syönyt pikaruokaa. Keskiverto ihmistä kyllä enemmän. Vaikeinta tulee varmasti hillitä suklaahimoa. Pätkis on kyllä aika hyvä siihen. Kaloreita on patukassa vain 88 ja kun sen syö hitaasti niin auttaa kyllä. Niin onhan pätkis myös aivan törkeen hyvää.
 
En ole pahemmin enen aikana käynyt ruokakaupossa. Ensi viikolla täytyy varmasti mennä. Olen varmaan kuin lapsi karkkikaupassa. Ehkä sekoan lopullisesti ja lähden sieltä kaksi kärryä täynnä tavaraa. Täytyy ottaa tuo mies mukaan, ettei homma mene överiksi. Stockan herkkuun en kyllä mene siellä on niin paljon turhia houkutuksia. Torin ja kauppahallin lisäksi täytyy kyllä käydä myös jossain supermarketissa ostamassa maitoa yms. Kauppahallikin on kyllä täynnä houkutuksia. Rakastan sitä tuoksua, joka siellä leijuu. Sitä ruisleipää muuten jonotetaan oikeasti. Vanhempanikin menevät lauantai aamulla aikaisin, että se ei ehdi kokonaan loppua.
 
Huomenna on sitten taas tiputuksen julkaisupäivä. Jännittävä odotusta, no toivottavasti se ei kuitenkaan ole elämänne suurin kohokohta. Täytyy sanoa, että sitten on varmasti hiukan tylsä elämä. Minullehan sunnuntain vaaka käynti on aina yhtä jännitystä täynnä.
 
Huomiseen!